dilluns, 1 de gener del 2007

BON ANY NOU!

Arriba el 2007 i cal fer un repàs d’allò que deixem enrere per encarar amb més força allò que vindrà. Enrere deixarem quatre anys d’un govern municipal d’esquerres, on Esquerra Republicana de Catalunya hi ha tingut un pes fonamental. Un govern que ha iniciat el camí per posar al dia tant el nostre poble com el propi Ajuntament, amb la consolidació d’equipaments clau com la Piscina Coberta, les Escoles Bressol, el Camp de Gespa i el Centre de Dia, entre d’altres. Un govern que ha planificat una ordenació urbanística més racional, per no malmetre l’entorn natural i per generar molt més habitatge protegit, i ha iniciat projectes a l’Ajuntament per millorar la seva eficàcia vers el cardedeuenc, des de la proximitat i des de l’ús, entre altres eines, de les noves tecnologies.

Allò que vindrà depèn de moltes coses, però a Esquerra ja fa mesos que ho hem començat a plantejar. Del 2007 al 2011 es pot fer més i es pot fer encara millor. Per aconseguir-ho ja tenim gairebé enllestit un primer esborrany del programa de govern que ja ha estat posat en comú amb diferents cardedeuencs i cardedeuenques que hi han volgut aportar el seu granet de sorra. En els propers mesos continuarem buscant el màxim consens perquè sigui un projecte ampli i aglutinador. Amb l’educació, escolar i extraescolar, com una de les prioritats, i amb la recerca de la cohesió ciutadana i la identitat de poble com alguns dels eixos bàsics. La generació d’habitatge protegit, el desenvolupament del Centre Cívic, la transformació i millora urbana en els principals eixos de vianants, la promoció local en tots aquells aspectes que fan Cardedeu únic... tots aquests són bona part dels temes clau per Esquerra.


En definitiva, queda molta feina que cal fer ben feta. Per tot plegat a Esquerra ja hem proposat en
Joan Masferrer Sala com a futur alcalde i tenim un potent equip de redacció d’un programa de govern atrevit i actual. Tenim també un nou local des d’on explicar a tothom la nostra proposta, una renovada web, que ja té més de cinc anys, el nou bloc a Internet del candidat, la revista que teniu a les mans... I tenim allò més important: més de setanta persones, entre militants, simpatitzants i col·laboradors, disposades a treballar perquè d’aquí a uns mesos, si continuem fent la feina ben feta, tot plegat ens porti cap a un nou govern de progrés per Cardedeu, compromés amb el poble i amb el país, on Esquerra Republicana de Catalunya sigui la força majoritària.

Salut i Feliç 2007!!!