dilluns, 8 de gener del 2007



El projecte del IV Cinturó continua amenaçant Cardedeu i molts altres pobles de la comarca i del país. Aquí, en concret, la Generalitat ja ha obligat a fer la reserva viària
– uns 800 metres més amunt de la zona dels Dominics, per entendre’ns – d’aquesta obra faraònica i irracional.


Si això avancés, el nostre poble quedaria imbricat entre dues grans zones d’infraestructures (autopista i tren d’alta velocitat, pel sud, i IV Cinturó pel nord) i, a banda que el setge al Montseny es seguiria estrenyent, el futur d’un poble amb aquestes condicions pot ser molt similar, amb els anys, als processos que han patit ciutats metropolitanes com La Llagosta o Mollet.

El 3 de desembre, Cardedeu va ser un dels pobles que més gent va portar a la manifestació (unes 70 persones d’un total de 5.000), però fa falta molta més participació dels cardedeuencs i cardedeuenques per fer-nos sentir i parar aquesta bestiesa.

A Esquerra – Cardedeu tenim molt clar que una barbaritat com aquesta s’ha d’aturar i estem segurs que la resta de formacions locals també voldran lluitar colze a colze (diguin el que diguin els seus partits) per tal de defensar el nostre model de poble i de comarca.